Ticari Mutfak Elektrostatik Çöktürücü Pişirme Egzoz Arıtma Sistemi

Etkili bir pişirme egzozu ve koku emisyonu arıtma sistemi, ticari mutfak siteleri ve gıda endüstrisi tasarımcıları ve sahipleri için çok önemlidir. Komşu işletmelerin bir arada var olabilmesi ve yerel yönetimin hava kirliliği kontrol standardına ulaşabilmesi hiç bu kadar kritik olmamıştı. Güvenilir mutfak egzoz gazı filtreleme sistemleri, mutfak pişirme egzoz gazındaki yağ partiküllerini ve havadaki kirleticileri yakalamak için elektrostatik çökelticiler (ESP) içermelidir.

Foshan BotonAir Technology Co, Ltd ticari mutfak elektrostatik çökeltici filtresinde profesyonel bir üreticidir. Partikül hava kirliliği kontrolünü geliştiren ve optimize performans sağlayan ürünler tasarlamaya ve üretmeye kararlıyız ve ticari mutfak egzoz gazı bertaraf sorunlarınız için size yüksek verimli bir çözüm sunmaya çalışıyoruz.

Duman filtrelerimiz yüksek voltajlı elektrostatik iyonizasyon teknolojisini kullanır. Pişirme dumanı, fan tarafından ESP filtresine emilir ve bazı büyük yağ ve buğu parçacıkları ön filtre/hava bölücü üzerinde tutulur. Hava akımı yüksek voltajlı elektrostatik hücrelere girdiğinde, yüksek voltajlı elektrostatik iyonizasyon hareketi ile egzoz gazı iyonize olur ve yağ partikülleri yüklenir. Daha sonra yüklü parçacıklar anot elektrik alanı (tüpler) üzerinde adsorbe edilir ve kendi yerçekimlerinin etkisi altında aşağıya doğru akar ve ardından yağ tahliyesinden boşaltılır. Kalan mikron boyutundaki yağ buharı, elektrik alanı tarafından karbondioksit ve suya ayrışır ve sonunda temiz havayı boşaltır. Aynı zamanda, yüksek voltajlı elektrostatik iyonizasyon işlevi nedeniyle, dumandaki kokunun çoğunun giderilmesine yardımcı olan ozon üretilir.

WORKING-PROCESS1-1024x683.jpg

Özellikler

  • Tek parça kompakt yapı, sistem bütünlüğünü garanti eder ve kurulum maliyetini düşürür.

  • Düşük ila yüksek hava hacimleri için Modüler Tasarım.

  • Düşük Direnç / basınç düşüşü.

  • Ünitenin tabanında bir yağ boşaltma noktası bulunur.

  • Filtrasyon hücrelerimizin tamamı paslanmaz çelikten yapılmıştır ve hiçbir zaman değiştirilmeleri gerekmediğinden sistemin kullanım ömrü boyunca dayanacak ve bakım maliyetlerinden tasarruf sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

  • Hücrelerin yıkanmasından sonra bakım süresinden tasarruf sağlayan ikili negatif iğneler sabit teknolojisi üzerinde patentlidir.

  • kurulum ve bakım kolaylığı.

  • İşçi sağlığının korunması ve en aza indirilmiş potansiyel uzun vadeli sorumluluk.

  • Otomatik yıkama ve aktif karbon filtre seçeneği.

  • Müşteriler, yüksek kullanımlı kanal sistemlerinin ticari mutfak kanalı temizleme ve bakım ihtiyaçlarını azaltarak, ilgili devam eden maliyetlerinin 3/4'üne kadar tasarruf sağlayabilir.

Kurulum

Tek parça kompakt yapı, sistem bütünlüğünü garanti eder ve düşük ila yüksek hava hacimleri için kurulum maliyetini ve modüler tasarımı azaltır. Boton'un filtreleri, her ikisi de uygun yandan erişimli muhafazalarda, iç mekan veya dış mekan kurulumunda (Tavana asma, duvara/çerçeveye monte, zemine) mevcuttur

室内.jpg